Pertandingan Expo SafeFood Tahun 2015

Bahagian 1:

Tahniah atas yang berjaya, yang tidak berjaya jangan putus asa..


KEK PERKAHWINAN FONDANT


HSK604 : BAKERY AND CONFECTIONARY

   



HSK604 : BAKERY AND CONFECTIONARY


 CARRY OUT BISCUIT MAKING

Kepada semua pengunjung blog ini, diucapkan

Selamat Menyambut Hari Raya Adilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

HSK 503 : PROJECT 1 (Frozen Birthday Event)

 #PingganMangkuk & Co : Majlis Sambutan Hari Jadi Tema Frozen

Pengurus Projek : Muhamad Izhar bin Misuan
Setiausaha          : Nur Shahila binti Dahlan


Kek Lapis Naga Merah (Dragon Fruit Layer Cake)

Dessert Majlis Jamuan PIBG Tahun  2015

Oleh : Amanina binti Hasrudin dan Muhamad Izhar bin Misuan

Kek Lapis Buah Naga (Dragon Fruit Layer Cake)
  
  Plating by Muhamad Izhar

HSK 503 : PROJECT 1 (Majlis Perkahwinan)

Syarikat #Team Rewang - Majlis Perkahwinan Ala Retro

Pengurus Projek : Muhammad Haziem bin Rosli




HSK 503 : Project 1

#PingganMangkuk & Co. : Majlis Ulang Tahun Kanak-Kanak (Pra Majlis)


Apa yang penting... kerjasama...

HSK 503 : Project 1

#TeamRewang : Majlis Perkahwinan Ala Retro (Pra Majlis)

HSK 503 : PROJECT 1

Group A

Meeting 2:

Gabungan dua syarikat....








HSK 503 : PROJECT 1


Organise Function For Special Ocassion - Group A

Meeting 1:

Syarikat #Team Rewang - Majlis Perkahwinan Ala Retro

Pengerusi : Muhammad Haziem bin Rosli