Seni Kulinari Kolej Vokasional (ERT) Azizah
Aktiviti Pelajar Seni Kulinari Kolej Vokasional (ERT) Azizah JB
Pertandingan Expo SafeFood Tahun 2015
Bahagian 1:
Tahniah atas yang berjaya, yang tidak berjaya jangan putus asa..
Russian Black and White Cake
HSK604 : BAKERY AND CONFECTIONARY
KEK PERKAHWINAN FONDANT
HSK604 : BAKERY AND CONFECTIONARY
HSK604 : BAKERY AND CONFECTIONARY
CARRY OUT BISCUIT MAKING
Kepada semua pengunjung blog ini, diucapkan
Selamat Menyambut Hari Raya Adilfitri, Maaf Zahir dan Batin.
Selamat Hari Guru Kolej Vokasional (ERT) Azizah, Johor Bahru.
Selamat Hari Guru Cikgu..
Kami
SAYANG
Semua Cikgu Kami..
HSK 503 : PROJECT 1 (Frozen Birthday Event)
#PingganMangkuk & Co : Majlis Sambutan Hari Jadi Tema Frozen
Pengurus Projek : Muhamad Izhar bin Misuan
Setiausaha : Nur Shahila binti Dahlan
Kek Lapis Naga Merah (Dragon Fruit Layer Cake)
Dessert Majlis Jamuan PIBG Tahun 2015
Oleh : Amanina binti Hasrudin dan Muhamad Izhar bin Misuan
Kek Lapis Buah Naga (Dragon Fruit Layer Cake)
Plating by Muhamad Izhar
Majlis Jamuan Mesyuarat PIBG dan tandatangan surat perjanjian MOU Tahun 2015
Persiapan Sebelum Majlis
Pagi Sebelum Majlis
HSK 503 : PROJECT 1 (Majlis Perkahwinan)
Syarikat #Team Rewang - Majlis Perkahwinan Ala Retro
Pengurus Projek : Muhammad Haziem bin Rosli
HSK 502 : Catering Supervisory 1
Verify Breakfast Production
Lawatan Pelajar Pendidikan Khas dari Suria College, Johor Bahru
HSK 503 : Project 1
#PingganMangkuk & Co. : Majlis Ulang Tahun Kanak-Kanak (Pra Majlis)
Apa yang penting... kerjasama...
HSK 503 : Project 1
#TeamRewang : Majlis Perkahwinan Ala Retro (Pra Majlis)
HSK 501 : FOOD ARTS
Vegetable Carving
HSK 503 : PROJECT 1
Group A
Meeting 2:
Gabungan dua syarikat....
HSK 503 : PROJECT 1
Organise Function For Special Ocassion - Group A
Meeting 1:
Syarikat #Team Rewang - Majlis Perkahwinan Ala Retro
Pengerusi : Muhammad Haziem bin Rosli
‹
›
Laman utama
Papar versi web