Western Cookery Class (Hors D'oeuvres) : The best student performance and plating today..



Kelas western cookery hari ini menyediakan hidangan pembuka selera Hors D'oeuvres.  Pelajar yang menunjukkan komitmen dan kesungguhan yang tinggi pada hari ini adalah Muhamad Izhar bin Misuan.

Semoga ia akan berterusan sehingga tamatnya pengajian Diploma Vokasional Malaysia dalam bidang Seni Kulinari.




Menyediakan mini Vol au Vent

Mini Vol au Vent
                               Casing for Crab appetizer



Menyediakan Quiche 

From left :  Mini Sea Vol au Vent, Crab Appertizer, Quiche with Crab and Spinach

Plating with mirror

From top
From side



P/s : Tahniah.. semoga ia akan menjadi contoh buat pelajar-pelajar yang lain.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sila tinggalkan komen yang bernas agar kita sama-sama dapat memperbaiki diri. TQ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...